Zenit thuisverpleging, zorg op maat in uw vertrouwde omgeving.

Zenit thuisverpleging is een team van gedreven en gepassioneerde verpleegkundigen die professionele hulp op maat van de patiënt geven in zijn of haar vertrouwde omgeving
7 dagen op 7, dus ook tijdens de weekends en feestdagen kan je steeds bij ons terecht voor al je zorgen. 

We leerden elkaar kennen op het werkveld. Na een aantal jaar te hebben samengewerkt hebben wij samen besloten om een nieuwe praktijk op te starten, waarbij Zenit thuisverpleging is ontstaan.

Onze drijfveer om als thuisverpleegkundigen te werken, is het nauw contact met de patiënten en de huiselijke sfeer waarin dit alles gebeurd. Steeds dezelfde gezichten zien zorgt voor een vertrouwensband die de zorgen alleen maar aangenamer maken.

Onze patiënten worden op een persoonlijke, maar professionele manier verzorgd. We kiezen voor een multidisciplinaire aanpak, waarbij we altijd in nauw contact staan met de behandelende arts, familie en eventuele andere diensten.

Wij volgen bijscholingen en opleidingen, waardoor we op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de gezondheidszorg en verpleging.  We zijn dan ook aangesloten bij verschillende organisaties.

Na het eerste contact met uzelf en/of uw familie, komen we de dag zelf of de dag nadien bij u langs. Er wordt besproken welke zorgen op welke dagen er dienen te gebeuren.  

Indien u nood hebt aan verpleegkundige zorgen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Zo nodig komen we niet enkel bij u thuis langs, maar ook op school, je werk of op een tijdelijk ander adres in ons werkgebied.